Ккал на порцію: 676
БЖВ на порцію: 14 46 50
Розморожуємо гриби та віджимаємо їх, щоб прибрати зайву вологу. Подрібнюємо цибулю та натираємо на дрібку терку зубчик часнику. Натираємо сир.
На пательню додаємо оливкову олію та обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Додаємо гриби та на маленькому вогні смажимо протягом 4 хвилин. Додаємо часник.
В підсолений окріп додаємо пасту та варимо протягом 1,5 хвилини та вимикаємо.
До грибів додаємо 100 мл води з-під пасти та сир, ретельно перемішуємо та доводимо близько хвилини.
Перекладаємо пасту в тарілку.
Натираємо зверху сир.
Насолоджуємось. Смачного!