Ккал на порцію: 516
БЖВ на порцію: 23 27 43
Підготуйте інгредієнти. Очистіть креветки, промийте зелень та відділіть листя від стебла. Дрібно наріжте часник.
Креветки наріжте на невеликі шматочки, посоліть, поперчіть, полийте оливковою олією та залиште маринуватися.
Додайте пасту в киплячу воду та варіть впродовж 2 хв.
Підготуйте соус. В киплячу воду додайте шпинат та бланшуйте впродовж 1 хв, після помістіть в холодну воду. Додайте в ємність шпинат, петрушку, бульон і збийте блендером. На пательню додайте оливкову олію, часник, соус з зелені та відварену пасту.
Посоліть, поперчіть, додайте тертий пармезан та перемішайте.
Викладіть пасту на тарілку, зверху креветки, полийте оливковою олією та прикрасьте пармезаном.