Ккал на порцію: 801
БЖВ на порцію: 50 22 95
Наріжте хліб кубиком, висушіть у духовці до стану сухарів та збийте блендером. Обсмажте на оливковій олії з чебрецем та розмарином. Посоліть. Підготуйте соус. Змішайте мірін, вино, місо пасту та воду вінчиком.
Очистіть рибу від шкіри та кісток. Замаринуйте в соусі та залиште мінімум на три години або на ніч.
Підготуйте овочі. Зачістіть ніжку броколіні та спаржеву квасолю. Бланшируйте в киплячій воді впродовж 1 хв.
Наріжте дрібно часник, а броколіні та спаржеву квасолю розріжте навпіл.
Часник обсмажте, додайте трохи води, жовті томати та тушкуйте впродовж декількох хвилин. Посоліть та поперчіть.
Розігрійте іншу пательню та обсмажте рибу на оливковій олії. Перекладіть в ємність для запікання та поставте в духовку на 10 хв при температурі 180С.
Тим часом, обсмажте томати чері та бланшировані овочі. Додайте соус з жовтих томатів, посоліть та поперчіть. Тушкуйте впродовж 2 хвилин.
Викладіть овочі на тарілку, а зверху - печену рибу. Посипте крихтою сухарів та додайте трошки оливкової олії.