Ккал на порцію: 756
БЖВ на порцію: 44 13 111
Підготуйте соус. Очистіть ківі від кожури, наріжте маленьким кубиком та покладіть у ємність для збивання. Додайте васабі на кінчику ножа, сік лимона, йогурт та дрібно нарізану петрушку. Посоліть, поперчіть та збийте блендером до однорідної маси.
Відділіть рибу від шкіри та наріжте на шматочки для нагетсів. Посоліть та поперчіть.
Підготуйте окремі ємності з борошном, збитим яйцем і панірувальними сухарями. Паніруйте кожний шматочок у такій самій послідовності.
Змастіть лист для запікання оливковою олією та викладіть нагетси. Запікайте при 200С впродовж 20 хв. Викладіть готові нагести на тарілку та додайте соус з ківі.