Доставка

recipes-foto
  • 30 хвилин
  • 1 порція

Ккал на порцію: 662

БЖВ на порцію: 37 39 44

Автор рецепту: Сергій Хегай

Морський чорт у соусі карі

  • Чорт морський хвіст 200 г.
  • Паста каррі жовта, Onoff Spices 20 г.
  • Олія оливкова 20 г.
  • Часник 20 г.
  • Цибуля ріпчаста 50 г.
  • Перець Чилі 5 г.
  • Імбир 20 г.
  • Томатна паста 20 г.
  • Бульон курячий 100 г.
  • Кокосовий крем, Onoff Spices 100 г.
  • Кукурудза міні 60 г.
  • Цибуля зелена 10 г.
  • Кінза 10 г.
  • Кокосові чіпси 10 г.
  • Сіль на смак
  • Перець на смак
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Сергій Хегай