Ккал на порцію: 490
БЖВ на порцію: 9,6 41 27
Зачистіть ніжку броколі.
Відваріть впродовж 10 хв і поставте запікатися ще на 15 хв при температурі 200С.
Тим часом наріжте часник, цибулю порей та шпинат.
Коли броколі готова, розберіть її на суцвіття та наріжте ножку маленьким кубиком.
Розігрійте сотейник або глубоку пательню з оливковою олією і додайте цибулю порей. Через пару хвилин додайте часник, шпинат, броколі, овочевий бульйон та готуйте приблизно 5 хв. Потім додайте кокосові вершки та доведіть до кипіння.
Збийте блендером, посоліть, поперчіть та додайте лимонний сік.
Викладіть суп у глибоку тарілку, прикрасьте нарізаним кубиком броколі та кедровим горіхом. Додайте трошки оливкової олії. Готово!