Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21
Автор рецепту: Богдана Морозова
Автор рецепту: Богдана Морозова
За основу для приготування ми радимо взяли 4 найпопулярніших поєднання: вівсяне, кокосове, рисово-фундучне або мигдалеве молоко.
Якщо ви хочете більш горіховий смак — спробуйте приготувати на рисово-фундучному. Більш солодке — мигдалеве. Вершково-кремова текстура — кокосове. А виразний та легкий смак — вівсяне.
Додайте молоко у сотейник, після цього какао. Готуйте на середньому вогні постійно мішаючи для уникнення комочків, дочекайтесь поки какао закипить. Смачного!
Мінестроне
Пшоно з овочами
Гречаний боул
Амарант з лососем
Ккал на порцію: 866
БЖВ на порцію: 55 42 69
Запіканка з ягодами
Ккал на порцію: 360
БЖВ на порцію: 16 23 21
Йогурт з гранолою
Ккал на порцію: 817
БЖВ на порцію: 53 46 63
Овочевий соус
Корн Дог
Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
Хот Дог Cheese Сorn
Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50
Вишневе маршмеллоу
Ккал на порцію: 131
БЖВ на порцію: 2,7 1 29
Кекси з цукіні та шоколадними дропсами
Паста з зеленим горошком
Ккал на порцію: 542
БЖВ на порцію: 26 26 52
Рулетики з шинкою у паніруванні
Ккал на порцію: 437
БЖВ на порцію: 26 31 13
Цільнозернова паста з лососем
Ккал на порцію: 908
БЖВ на порцію: 49 27 127
Сочевичний суп з грінками
Ккал на порцію: 123
БЖВ на порцію: 3,2 4 19