Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Відварюємо пасту до готовності. На пательню додаємо соус та трошки води з під пасти та прогріваємо все разом.
Додаємо пасту, сіль, перець, креветки та перемішуємо. Доводимо протягом 1 хвилини. Пармезан + оливкова олія при подачі. Смачного!
Рослинний омлет з солодким перцем та чеддером
Камамбер з беконом та мигдалем
Фаршировані кальмари
Лінгвіні з грибами шимеджи та пастою з білих грибів
Різотто з білими грибами
Карі з джекфрутом
Ккал на порцію: 761
БЖВ на порцію: 18 45 81
Суп Кок-а-лікі
Ккал на порцію: 447
БЖВ на порцію: 34 14 49
Зелений карі з овочами та куркою
Ккал на порцію: 305
БЖВ на порцію: 28 11 26
Зелений боул
Ккал на порцію: 357
БЖВ на порцію: 18 17 36
Smash бургер з беконом
Ккал на порцію: 945
БЖВ на порцію: 41 65 54
Бургер з котлетою ікри тріски
Ккал на порцію: 1188
БЖВ на порцію: 63 59 105
Равіолі з тунцем в оливковій олії
Ккал на порцію: 959
БЖВ на порцію: 40 55 75
Кацу сандо з куркою
Соба з куркою
Ккал на порцію: 701
БЖВ на порцію: 39 23 90
Фарширована качка з овочами конфі
Ккал на порцію: 863
БЖВ на порцію: 38 50 67