Відварюємо кіноа до готовності.
Кіноа, до речі, одне з небагатьох рослинних джерел повноцінного білка, багате на всі 9 незамінних амінокислот.
Броколі та горошок кидаємо у підсолений окріп на 1 хвилину. Яйця відварюємо протягом 5 хвилин. Старайтеся, щоб яйця залишалися з рідким жовтком – саме він містить лецитин, дуже важливий фосфоліпід, що сприяє роботі мозку та нервової системи, а також допомагає печінці.
Бланшування – найкращий спосіб приготування броколі, оскільки цей метод дозволяє зберегти більшість корисних елементів, зокрема вітамін C, антиоксиданти.
Перебиваємо авокадо та горошок, додаємо сіль та лимонний сік.
Викладаємо на тарілку мус з авокадо та горошку, зверху броколі, кіноа, кімчі, мікрогрін, подбіднений мигдаль та дрібку спеції каррі. Готово!