Підготовлюємо всі інгредієнти. Нарізаємо броколі на суцвіття.
Нарізаємо моркву та лемонграс.
В окріп додаємо лемонграс та кафір лайм. Воду додаємо 1/4 до розміру курча. В окріп додаємо броколі на 1 хвилину. Додаємо моркву та відварюємо до готовності. Термічна обробка підвищує біодоступність бета-каротину із моркви. А ще для кращого засвоєння, поєднуйте моркву із жирами (у нашому випадку, це кокосове молоко)
Додаємо курча у бульйон, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою та залишаємо на 20 хвилин.
Якщо маєте щуб, відміряйте 60 градусів м'яса всередині.
В окремий сотейник додаємо 75 мл бульйону та доводимо до кіпіння, додаємо шпинат та вимикаємо вогонь.
Перебиваємо шпинат з бульйоном у блендері або термоміксі, додаємо кокосове молоко, кінзу та каррі пасту. Пекладаємо у зручні ємність та додаємо сік лайму.
Дістаємо курча та ріжемо на шматочки. У тарілку викладаємо овочі.
Додаємо соус, зверху викладаємо курча та прикрашаємо мікрогріном. Смачного!