Ккал на порцію: 1188
БЖВ на порцію: 63 59 105
Підготовлюємо всі продукти.
Знімаємо плівку з ікри.
З трьох шматочків хлібу зрізаємо края та змочуємо водою і віджимаємо.
Перекладаємо у тарілку та перемішуємо разом з ікрою до однорідкої маси, додаємо сіль, перець та половину рідини білка з яйця, перемішуємо.
Подрібнюємо цибулю та додаємо її до маси. Розрізаємо булку навпіл та обсмажуємо на оливковій олії. Відрізаємо слайс томату.
Беремо форму для котлети, але якщо у вас її немає ви можете використати фольгу, відріжте великий шматочок та загорніть її навпіл та сформуйте форму щільно притиснивши її між собою.
Формуємо котлету та обсмажуємо котлету з обох сторін на мінімальному вогні по 3 хвилини з кожної сторони.
Змащуємо майонезом булочку, на верхню булку додаємо каперси, а слайс томату на нижню та котлету на томат. На каперси додаємо айсберг, а на котлету викладаємо петрушку та накриваємо верхньою булочкою.
Викладаємо на посуд для подачі, готово!