Lucky Restaurant Vinoteque
Ресторан Володимира Ярославського, шеф-кухаря, який навчався в Institut Paul Bocuse та стажувався у найкращих ресторанах світу. Авторське меню та власне бачення класики.
-
Кухня вражень
В основі меню — італійська кухня та французька уважність до деталей і складників. Локальні продукти від світових постачальників: іспанська оливкова олія з відзнаками Flos Olei, сезонний трюфель із П’ємонту, дикий лосось з Аляски, новозеландське ягня.
-
Інгредієнти
Майже всі складники страв — продукти з полиць goodwine, зокрема риба, м’ясо, фермерські овочі та фрукти. Канонічне й авторське втілення рецептур.
-
Винна карта
Найбільша в Україні, відзначена двома келихами від Wine Spectator. Можна обрати будь-яку пляшку вина з асортименту goodwine та відкрити її в Lucky.
-
Забронювати стіл
пн. – пт.08:00—22:00
сб. – нд.10:00—22:00
31.12до 17:00
01.01вихідний