SHIMA
Shima — японська кухня, в основі якої лежить чистий смак і безумовна свіжість інгредієнтів. Це рецептура, техніка, традиції + авторський підхід шефа Сергія Хегая.
-
Складники
Шеф обирає їх сам. Свіжа риба — з goodwine. На міжнародних виставках команда Shima знаходить цікаві інгредієнти, знайомиться з постачальниками. Норі, васабі, соєвий соус отримують від майстрів японських продуктів Clearsping.
-
Концепція
Страви японської кухні. Авторські, але ті, які цілком відповідають традиціям і правилам приготування. Нічого зайвого, що могло б вплинути на смак основного інгредієнта, будь-які доповнення — лише щоб підкреслити основний продукт.
-
Відкрита кухня
Усе відбувається перед гостями, з-під ножа. Страви готують безпосередньо в поінті за меню. Топові позиції завжди доступні в холодильнику: зручне упакування, соуси та столове наряддя — усе тут.
-
Контакти
пн. – нд.10:00 — 21:00 Без вихідних
-
Take away