Chef’s Table
Fine dining ресторан із сет-меню, за яке відповідають одразу два шефи. Для України це поки незвично. Хоч у Києві ще немає мішленівських ресторанів, але Chef’s Table повністю відповідає їхнім концепції та рівню.
-
Два шефи
Спільний проєкт шефів Володимира Ярославського та Елеонори Баранової. Партнери з різним досвідом, баченням і креативністю, які доповнюють одне одного та розкривають потенціал кожного окремого інгредієнта.
-
Ресторан гастрономічних вражень
У Chef’s Table ви в гостях у шефів. Як вони самі кажуть, смачна кухня починається з любові до продукту. Елеонора та Володимир готують неокласичну й модернову їжу, знаходячи натхнення у мистецтві. Про це вони розповідають на особливих шефських вечерях, споглядаючи кулінарію, наприклад, зі сторони балету.
-
Свобода
Тут панує свобода змінювати: меню, продукти, концепції. Ніщо не заважає шефам поєднувати інгредієнти, техніки та кухні світу. Усе для того, аби ви вийшли враженими й захотіли пережити цей досвід знову. Винний пейринг від шефа-сомельє Станіслава Борисова — за бажанням.
-
Замовити стіл
вт. – пт.09:30—22:00
Сніданки з 09:30 до 12:00
сб. – нд.09:00—22:00
Сніданки з 09:00 до 12:30
Понеділок ми не готуємо сніданки, тому працюємо з 12:00 до 22:00
31.12до 17:00
01.01вихідний