Автор рецепту: Наталка Денисенко
Автор рецепту: Наталка Денисенко
Пластівці краще заміними на плющену вівсянку, або цільну. Вариться трохи довше, але в ній більше клітковини та користі. Пропорції 2 до 1 з водою, але якщо рідина буде викіпати, підливайте. Варити хвилин 15-20. Поки вариться, обриваємо з петрушки листочки та подрібнюємо. Зелена цибуля — опціональний варіант. Залежить від того, наскільки соціально активний день ви плануєте. Беремо лише зелену частину і так само дрібнимо.
Залишилось зібрати все у страву. Беремо красивий посуд, це важливо. Готова вівсянка, тунець у власному соці. Трохи лимонної цедри. Зелень. Ароматна оливкова олія. І чорний перець. Готово!
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Тост зі смаженими персиками та буратою
Мус зі збитого творогу з ряженкою та сезонними ягодими
Ккал на порцію: 436
БЖВ на порцію: 23 23 38
Сендвіч з бураттою та печеним перцем
БЖВ на порцію: 31 41 86
Тарілка №5
Ккал на порцію: 308
БЖВ на порцію: 15 26 28
Тарілка №4
Ккал на порцію: 531
БЖВ на порцію: 18 38 32
Тарілка №3
Ккал на порцію: 595
БЖВ на порцію: 28 42 32
Тарілка №2
Ккал на порцію: 346
БЖВ на порцію: 26 13 34
Тарілка №1
Ккал на порцію: 283
БЖВ на порцію: 12 13 31
Панкейки з ягодами
Ккал на порцію: 639
БЖВ на порцію: 21 9,8 117
Тост з анчоусною пастою та авокадо
Ккал на порцію: 924
БЖВ на порцію: 22 79 38
Гомбовці з полуницею та базиліковим йогуртом
Ккал на порцію: 561
БЖВ на порцію: 31 25 53
Тост з матіасом та редисом
Ккал на порцію: 424
БЖВ на порцію: 20 19 40
Рослинний омлет з солодким перцем та чеддером
Ккал на порцію: 551
БЖВ на порцію: 36 29 42
Тост з квасолевим салатом та хамоном