Ккал на порцію: 868
БЖВ на порцію: 24 77 17
Зробіть гуакамоле. Розчавіть виделкою авокадо до однорідної маси (або скористайтеся блендером).
Наріжте дрібно цибулю шалот, перець чилі та кінзу. Очистіть томати від шкіри, видаліть мʼякіть і також наріжте дрібно. Додайте нарізані овочі та зелень до авокадо маси. Також додайте сік лайму, сіль, перець та оливкову олію.
Промийте креветки та викладіть на розігріту з маслом Гі пательню. Додайте часник, вершкове масло та смажте впродовж 3 - 4 хвилин.
Розігрійте сотейник з вершковим маслом та обсмажте нарізаний слайсами часник. Додайте біле вино та залиште випаровуватись. Потім додайте вершки, сіль, перець та каперси. Доведіть соус до загустіння на мінімальному вогні.
Коли соус готов, додайте його на пательню з креветками та томіть на маленькому вогні ще пару хвилин.
Викладіть креветки на тарілку та залийте вершковим соусом. Додайте ложку гуакомоле та трошки оливкової олії. Прикрасьте листям кінзи.