Автор рецепту: Влад Давиденко
Автор рецепту: Влад Давиденко
Змастіть решітку олією. Смажити по 2–3 хвилини з кожного боку, залежно від розміру.
Або краще взяти чавунну пательню або пательню з товстим дном, добре розігріти її на грилі, додати оливкову олію та підсмажити креветки протягом 2 хвилин.
Потім додати вершкове масло й готувати ще одну хвилину. Викладаємо на тарілку, додаємо зелень та чилі, готово!
Паста з лимонами, креветками та салікорнією
Ккал на порцію: 727
БЖВ на порцію: 44 15 105
Лангуст
Бургер з креветками
Ккал на порцію: 566
БЖВ на порцію: 28 26 53
Салат з фенхелем та кальмарами
Смажені огірки з кальмаром
Ккал на порцію: 507
БЖВ на порцію: 29 25 42
Фаршировані кальмари
Ккал на порцію: 658
БЖВ на порцію: 33 36 54
Салат з креветками у тайському стилі
Ккал на порцію: 368
БЖВ на порцію: 28 16 36
Мідії в соусі берблан з часниковою грінкою
Ккал на порцію: 2055
БЖВ на порцію: 44 141 131
Салат з крабом та авокадо
Ккал на порцію: 451
БЖВ на порцію: 20 36 16
Овочевий панкейк з крабом
Ккал на порцію: 686
БЖВ на порцію: 48 41 32
Різотто з крабом
Ккал на порцію: 524
БЖВ на порцію: 20 27 44
Персебес
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 30 12 16
Сашимі з карабінеросу
Ккал на порцію: 187
БЖВ на порцію: 17 11 2
Восьмініг
Ккал на порцію: 376
БЖВ на порцію: 48 11 15
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5