Ккал на порцію: 619
БЖВ на порцію: 33 12 92
Підготовлюємо всі інгредієнти та зрізаємо шкірку з лакедри.
Дістаємо серединку з філе та відкладаємо, інші частинки ділимо на дві частини. Одну з них нарізаємо тонкими слайсами вздовж. А іншу шматочками, які підуть в начинку рола.
Зрізаємо з огірка шкірку до насіння. Серцевинку з насіння не використовуємо.
Нарізаємо дрібними смужками. Чистимо авокадо.
З норі зрізаємо 2,5 ділення. Рис викладаємо на шорстку сторону листа норі та залишаємо простір у 2 см від себе. Викладаємо на макісу. Перевертаємо лист відступом до себе та кладемо всередину шматочки риби для начинки.
Нарізку огірка розрізаємо навпіл та викладаємо на коло риби Важливо: рівною стороною до краю.
Викладаємо авокадо. Загортаємо рол щільно притримуючи. По краям підрівнюємо.
Викладаємо слайси лакедри зверху. Накриваємо макіцу та придаємо форму, не сильно натискаючи на рол. Розрізаємо рол навпіл, і половинки на половинки, і кожен шматочок навпіл. Таким чином виходить 8 шматочків.
Викладаємо на тарілку. Прикрашаємо зверху ікрою летючої риби. Викладаємо васабі, імбир, соєвий. Смачного!