Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Ікру змішуємо з манкою, додаємо сіль і перець, залишаємо на 10 хвилин, щоб маса стала густішою. Формуємо невеликі котлети й обсмажуємо їх на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку — до рум’яної скоринки та соковитої серединки. Подаємо з картопляним пюре, а зверху — легкий мікс салату, заправлений оливковою олією. Готово!
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Бургер з осетра
Дорадо на грилі
Маринований Сибас з запеченими овочами
Ккал на порцію: 467
БЖВ на порцію: 62 17 16
Барамунді
Ккал на порцію: 1370
БЖВ на порцію: 47 118 37
Тост з анчоусною пастою та авокадо
Ккал на порцію: 924
БЖВ на порцію: 22 79 38
Шніцель з риби-меч
Ккал на порцію: 1065
БЖВ на порцію: 64 59 67
Тост з матіасом та редисом
Ккал на порцію: 424
БЖВ на порцію: 20 19 40
Бургер з котлетою ікри тріски
Ккал на порцію: 1188
БЖВ на порцію: 63 59 105
Сібас з листям лайму
Ккал на порцію: 228
БЖВ на порцію: 33 14 12
Равіолі з тунцем в оливковій олії
Ккал на порцію: 959
БЖВ на порцію: 40 55 75
Печений перець з сардинами
Ккал на порцію: 227
БЖВ на порцію: 20 10 15
Джон Дорі
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 36 15 4,6
Скорпена
Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15