Ккал на порцію: 1063
БЖВ на порцію: 42 88 29
Картоплю загортаємо у фольгу та відправляємо у духовку на 200 градусів на 1 годину.
Розрізаємо навпіл лобстера, дістаємо зайве. Відрізаємо клешні та вуса.
Натираємо на дрібну терку половину сиру.
Лобстера обсмажуємо на пательні на оливковій олії протягом 2 хвилин на середньому вогні під кришкою. Додаємо бульйон. Під час смаження постійно поливаємо киплячим соусом. Дістаємо лобстера з пательні, а соус який залишився у пательні процежуємо у сотейник, додаємо устричний соус, вершки, вершкове масло. Знімаємо з вогню та ретельно перемішуємо поки масло не розчиниться. Додаємо сіль та перець у соус.
Розламуємо клешні та достаємо м'ясо. Маленьку клешню розламуємо та розрізаємо, достаємо м'ясо. Викладаємо на тарілку лобстера та зверху додаємо м'ясо.
Дістаємо картоплю з духовки та з картоплі м'якоть. М'якоть перемішуємо з пармезаном, вершковим маслом, та додємо 2 столових ложки бульйону, сіль, перець.
Перекладаємо smash potatoes в картоплю та викладаємо на тарілку.
Лобстера поливаємо 2 столовими ложками соусу та оливковою олією, викладаємо зелень. Зверху додаємо сік лайму на зелень та натираємо пармезан.
Смачного!