Ккал на порцію: 894
БЖВ на порцію: 6,8 69 64
У чані міксеру за допомогою вінчика збиваємо яйця з цукром до пишного стану. Після замінюємо вінчик на лопатку. У ємності з гарячою водою розтоплюємо вершкове масло, додаємо рослинну олію та вливаємо у збиту яєчну суміш.
Ананаси нарізаємо у вигляді середніх кубиків, а моркву та волоський горіх подрібнюємо. Змішуємо ананаси, горіх та моркву, додаємо кокосову стружку та масу зі збитих яєць і олії. Ретельно перемішуємо, додаємо сухі інгредієнти і знову перемішуємо.
Беремо силіконову форму для випікання з діаметром 14 см та висотою 2,5 см, та застеляємо її пергаментом. Вливаємо отримане тісто та рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Форму з тістом відправляємо у розігріту духовку до 170° та випікаємо протягом 30 хвилин без обдування. Після випікання виймаємо та даємо час охолонути.
Для приготування крему змішуємо охолоджений крем-сир з цукровою пудрою на низькій швидкості для отримання однорідної маси та повного розчинення пудри. Бажано, щоб чан або насадка для міксера також були попередньо охолоджені. Розтоплюємо вершкове масло до кімнатної температури і перемішуємо його до однорідної текстури. Поступово вливаємо розтоплене вершкове масло в сирну масу, не вимикаючи міксер, щоб забезпечити рівномірне поєднання всіх інгредієнтів.
Беремо підставку для торту та починаємо збирати. Бісквітний корж просочуємо цукровим сиропом (20 г) і викладаємо 100 г крему, обережно розподіляючи його з відступом від краю у 1 см. Накриваємо другим коржем і повторюємо процес ще два рази. Фінальний четвертий корж також просочуємо сиропом зверху.
За допомогою кондитерського мішка зверху готового торта викладаємо близько 100 г крему, що залишився, та розподіляємо.
Прикрашаємо подрібненою фісташкою, слайсами з моркви або за смаком. Готово!