Ккал на порцію: 968
БЖВ на порцію: 60 61 46
Відваріть тісто в солоній воді впродовж 7 хвилин, викладіть на рушник, щоб видалити надлишкову вологу.
На розігрітій сковороді обсмажте подрібнений часник із вершковим маслом, посоліть (сіль додайте саме перед тим як викласти шпинат, щоб він не виділяв надлишкову воду). Додайте кедровий і мускатний горіхи, смажте до золотистого кольору. Додайте шпинат.
Розділіть інгредієнти на 4 рівні частини (нерку, смажений з горіхами шпинат, рікотту та соус Альфредо). На дно місткості для запікання лазаньї влийте трохи соусу Альфредо, накрийте тістом. Викладіть шпинат, рікотту, ложку соусу і нерку.
Потім знову додайте рікотту, шпинат та накрийте тістом… Повторіть попередні шари.
На верхній шар викладіть 4-ту частину інгредієнтів, нарізаний тонкими слайсами сир грюйер та запікайте лазанью при 150 градусах 25 хвилин.