Ккал на порцію: 847
БЖВ на порцію: 38 74 9,8
Відваріть цвітну капусту впродовж 10 хвилин в солоній воді.
Злийте воду та додайте вершки. Доведіть до кипіння, добре перемішуючи. Перекладіть в блендер, додайте сіль, перець та вершкове масло. Збийте до однорідності.
Нагрійте олію до 180 градусів. Візьміть філе риби з чешуєю та трохи підніміть чешую ножем. Покладіть на решітку над ємністю та обільно поливайте олією з усіх сторін впродовж 10 хвилин, щоб чешуя була рівномірно просмажена та хрустка.
Розігрійте вершкове масло до стану пінки та додайте сік лайму. Добре перемішайте. Далі приготуйте зелену олію, змішавши оливкову олію та улюблену зелень у пропорції 50/50. Збийте в блендері,нагрійте та процедіть. Викладіть на тарілку вершковий соус, крем з цвітної капусти, зелену олію та рибу. Додайте сіль та перець.