Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 35 8,3 86
Готуємо суху темпуру: додаємо в глибоку тарілку два вида борошна, крохмаль та перемішуємо.
Готуємо рідку темпуру: в глибоку ємність додаємо 200 грам сухої темпури, яку приготували в минулому кроці, пиво, мед, розпушувач та соду. Ретельно перемішуємо.
Беремо філе палтуса, знімаємо шкірку та нарізаємо на рівних 9 шматочків. Солимо.
Рибу паніруємо спочатку в сухій темпурі та перекладаємо у рідку.
Додаємо у сотейник олію та підігріваємо до 180 градусів. Обсмажуємо в олії протягом 5-6 хвилин.
Перекладаємо на тарілку та додаємо зверху кріспі чилі.
Смачного!