Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Удон з морепродуктами
Ккал на порцію: 586
БЖВ на порцію: 29 20 77
Рол з креветкою
Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 22 30 53
Салат з морепродуктами
Ккал на порцію: 586
БЖВ на порцію: 32 40 18
Печена картопля з лобстером
Ккал на порцію: 1063
БЖВ на порцію: 42 88 29
Тунець Веллінгтон
Ккал на порцію: 581
БЖВ на порцію: 40 30 36
Тост з ікрою
Ккал на порцію: 720
БЖВ на порцію: 33 45 47
Салат з восьминогом
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 16 23 8,7
Темакі суші
Ккал на порцію: 441
БЖВ на порцію: 16 23 42
Тост з восьминогом
Ккал на порцію: 927
БЖВ на порцію: 43 48 85
Запечені креветки з сиром фета
Ккал на порцію: 480
БЖВ на порцію: 33 28 19
Паелья з каракатицею
Ккал на порцію: 865
БЖВ на порцію: 37 17 136
Паста з креветками
Ккал на порцію: 516
БЖВ на порцію: 23 27 43
Тигрові креветки у вершковому соусі з гуакамоле
Ккал на порцію: 868
БЖВ на порцію: 24 77 17
Смажені гребінці з броколіні
Ккал на порцію: 501
БЖВ на порцію: 11 22 66
Суп з водоростями та малюском Серцевидка
Ккал на порцію: 124
БЖВ на порцію: 7,1 0,8 22