Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Паста з Вонголе
Ккал на порцію: 709
БЖВ на порцію: 49 11 92
Яйце з авокадо та ікрою лосося
Ккал на порцію: 530
БЖВ на порцію: 24 44 14
Восьминіг у соусі чімічуррі
Ккал на порцію: 431
БЖВ на порцію: 47 17 19
Пряні креветки з часником
Ккал на порцію: 561
БЖВ на порцію: 38 28 24
Різотто з гребінцями
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 23 29 37
Креветки Фра-Діаволо з рисом
Ккал на порцію: 459
БЖВ на порцію: 35 13 43
Пухкі млинці з червоною ікрою та лососем
Ккал на порцію: 576
БЖВ на порцію: 22 31 50
Новорічний салат з крабом
Ккал на порцію: 494
БЖВ на порцію: 25 38 14
Тако з кольрабі та хоккігаєм
Ккал на порцію: 185
БЖВ на порцію: 11 12 11
Карпаччо з лангустина
Ккал на порцію: 404
БЖВ на порцію: 31 28 7,3
Смажені черенки з овочевою сальсою
Ккал на порцію: 768
БЖВ на порцію: 20 56 35
Дикий рис та рагу з морепродуктів
Ккал на порцію: 608
БЖВ на порцію: 40 28 51
Лангустини з пряним маслом та феттучіні
Ккал на порцію: 765
БЖВ на порцію: 31 45 58
Запечений гребінець з маслом гхі
Ккал на порцію: 542
БЖВ на порцію: 26 40 24
Паппарделле араб’ята з кальмарами
Ккал на порцію: 543
БЖВ на порцію: 27 26 50