Ккал на порцію: 720
БЖВ на порцію: 33 45 47
Відрізаємо скибку хлібу.
Обсмажуємо на пательні хліб на оливковій олії. Розрізаємо навпіл авокадо та очищуємо від шкірки та достаємо кісточку.
Нарізаємо скибками вздовж та подрібнюємо в кубик.
Додаємо ще оливкової олії, дрібку копченої солі, перець та перемішуємо.
В сотейник з водою додаємо 2 столових ложки яблучного оцету на 1 литр води, робимо мінімальний вогонь, чекаємо поки вода закипить. В черпак додаємо 1 чайну ложку оливкової олії та рухаємо черпак так, щоб на стінках залишилась олія. Додаємо яйце та занурюємо черпак у кипл'ячу воду. 3 хвилини готуємо на мінімальному вогні. Пашот готовий.
Розрізаємо креветки вздовж. Обсмажуємо протягом декількох хвилин на середньому вогні з додаванням олії та копченої паприки. Олію залишаємо, вона знадобиться на наступному кроці рецепту.
На тост викладаємо крем сир, яйце, креветки та щедро поливаємо оливковою олією та олією з пательні, посипаємо кунжутом.
Томати чері розрізаємо на 4 частини, викладаємо на тост, та подрібнююємо чіпси норі.
Прикрашаємо щедрою порцією червоної та чорної ікри та насолоджуємось. Смачного!