Ккал на порцію: 772
БЖВ на порцію: 43 50 42
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Розрізаємо халумі вздовж та навпіл.
Обсмажуємо на пательні по 1,5 хвилини на середньому вогні з кожної сторони.
В глибоку ємність додаємо мед та вичавлюємо сік з дольки лимону та перемішуємо.
Викладаємо на тарілку для подачі халумі, а зверху поливаємо медом, натираємо цедру. Готово!
Філе міньйон
Омлет з перепелиних яєць з анчоусами
Ккал на порцію: 696
БЖВ на порцію: 33 50 26
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Кукурудза-гриль із сиром Страчателла
Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24
Корн Дог
Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
Хот Дог Cheese Сorn
Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50
Тост з шакшукою
Ккал на порцію: 662
БЖВ на порцію: 23 36 62
Паста з оливками та анчоусами
Ккал на порцію: 565
БЖВ на порцію: 28 13 85
Лангустін у білому вині
Ккал на порцію: 610
БЖВ на порцію: 22 52 9,9
Кукурудза з сиром таледжіо і хрустким беконом
Ккал на порцію: 435
БЖВ на порцію: 16 34 21
Кавун з козиним сиром і бальзаміком
Ккал на порцію: 442
БЖВ на порцію: 24 32 14
Кукурудзяні оладки
Ккал на порцію: 723
БЖВ на порцію: 29 29 91
Тост зі смородиною та брі
Ккал на порцію: 1454
БЖВ на порцію: 36 34 260
Тост з креветками
Ккал на порцію: 881
БЖВ на порцію: 41 52 54
Персик гриль з буратою (три варіанти сервірування)
Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 28 28 59