Ккал на порцію: 772
БЖВ на порцію: 43 50 42
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Розрізаємо халумі вздовж та навпіл.
Обсмажуємо на пательні по 1,5 хвилини на середньому вогні з кожної сторони.
В глибоку ємність додаємо мед та вичавлюємо сік з дольки лимону та перемішуємо.
Викладаємо на тарілку для подачі халумі, а зверху поливаємо медом, натираємо цедру. Готово!
Сендвіч з веган стейком
Паста Ала Норма
Шашлик зі стегна курки
Кюфта кебаб з дзадзикі
Бургер з халапеньо
Барамунді
Ккал на порцію: 1370
БЖВ на порцію: 47 118 37
Шніцель з риби-меч
Ккал на порцію: 1065
БЖВ на порцію: 64 59 67
Смажені огірки з кальмаром
Ккал на порцію: 507
БЖВ на порцію: 29 25 42
Філе міньйон
Ккал на порцію: 906
БЖВ на порцію: 64 51 36
Омлет з перепелиних яєць з анчоусами
Ккал на порцію: 696
БЖВ на порцію: 33 50 26
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Кукурудза-гриль із сиром Страчателла
Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24
Корн Дог
Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
Хот Дог Cheese Сorn
Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50
Тост з шакшукою
Ккал на порцію: 662
БЖВ на порцію: 23 36 62