Ккал на порцію: 501
БЖВ на порцію: 11 22 66
Вичавіть сік з двох апельсинів. Дрібно наріжте цибулю шалот і додайте до апельсинового фрешу. Доведіть сотейник з водою до кипіння та додайте броколіні. Бланшуйте впродовж 1 хв та перекладіть в холодну воду.
Очистіть гребінці від мʼязів та просушіть за допомогою серветки.
Підготуйте соус. Розігрійте у сотейнику апельсиновий фреш з цибулею та випаровуйте, поки соус не зменшиться вдвічі. Додайте каперси та тушкуйте впродовж 5 хв. Після чого, додайте 25 г вершкового масла та добре перемішайте.
Тим часом, обсмажте гребінці на вершковому маслі по 1 хв з кожної сторони.
Також окремо обсмажте броколіні з додаванням оливкової олії по 2 хвилини з кожної сторони. Посоліть та додайте 25гр вершкового масла.
Викладіть броколінні на тарілку , зверху гребінці та залийте соусом з апельсину та каперсів.