Ккал на порцію: 614
БЖВ на порцію: 39 47 16
Змастіть яловичу вирізку олією виноградних кісточок.
Смажте м'ясо впродовж 15 хвилин на добре розігрітій сковороді до золотистої скоринки, періодично перегортаючи. Приправте сіллю та загорніть у фольгу, залишивши на деякий час.
Тим часом приготуйте соус. У дольці лимона зробіть надрізи і вичавіть сік. Додайте соєвий соус, кунжутну олію, гірчицю та добре перемішайте.
Наріжте авокадо дольками, томати чері - навпіл, а цибулю шалот - тонкими слайсами.
Викладіть на тарілку нарізане м'ясо, руколу, шпинат, чері, авокадо та лук шалот. Заправте соусом та додайте смажене насіння кунжуту.