Ккал на порцію: 837
БЖВ на порцію: 16 72 45
Промийте кіноа та відваріть (80г води на 30г кіноа). Готуйте на середньому вогні впродовж 10 хв під кришкою і ще 5-10 хв без кришки.
Тим часом, наріжте кубиком огірок, вʼялені томати, оливки та томати Чері. Також дрібно наріжте цибулю шалот, петрушку та мʼяту. Додайте до готової кіноа. Змішайте оливкову олію з соком лайма і апельсина та заправте нею салат. Посоліть та поперчіть.
Покладіть у глибоку ємність 50г фісташок, додайте оливкову олію та збийте блендером до консистенції пасти. Додайте сіль, перець та сік лайма.
Наріжте авокадо слайсами.
Викладіть салат на тарілку і зверху слайси авокадо. Полийте фісташковою пастою та прикрасьте мікрогріном.