Ккал на порцію: 1285
БЖВ на порцію: 53 83 86
                        Підготовлюємо всі інгредієнти.
                        Нарізаємо темпе на 3 рівні частини.
                        Перекладаємо в глибоку тарілку та додаємо соєвий соус, паприку, ложку оливкової олії, соус самбал та залишаємо маринуватись на 10 хвилин.
                        Додаємо веган масло на пательню та обсмажуємо 2 скибки хлібу з обох сторін.
                        На олії обсмажуємо попередньо маринований темпе.
                        Готуємо соус: змішуємо майонез та кетчуп з дрібкою паприки.
                        Подрібнюємо корнішони та додаємо до соусу і ретельно перемішуємо.
                        На2 скибки хлібу додаємо соус. На нижню викладаємо темпе, квашену капусту та сир. Складаємо в сендвіч.
                        Розрізаємо для зручності та смакуємо.