Ккал на порцію: 474
БЖВ на порцію: 22 28 32
Замочіть на ніч перепілку у солоному розчині (10 г солі на 1л води), дістаньте перед приготуванням і просушіть.
Наріжте картоплю навпіл і варіть в підсоленій воді впродовж 15 хв. Тим часом, наріжте соломкою бекон і обсмажте на сковороді.
Додайте нарізаний часник, цибулю шалот, фісташки, оливкову олію та чебрець.
Готовою сумішшю начиніть перепілку та перевʼяжіть, щоб зафіксувати.
Підсмажте відварену картоплю на вершковому маслі з додаванням чебрецю до золотистої скоринки (12-15 хв на маленькому вогні).
Перекладіть в ємність для запікання перепілку і картоплю, зверху викладіть трохи вершкового масла та накрийте фольгою. Запікайте у духовці 1 годину при температурі 90С. Потім дістаньте страву, прогрійте духовку до 180С та готуйте ще 6-8 хв.
Прикрасте перепілку гілочкою чебрецю та подавайте з вершковою картоплею.