Доставка

recipes-foto
  • 7 годин
  • 4 порції (1 паска)

Ккал на порцію: 711

БЖВ на порцію: 15 22 116

Автор рецепту: Bakehouse

Паска з родзинками та цукатами

  • Молоко пряжене 125 г.
  • Дріжджі живі 10 г.
  • Масло вершкове 82,6 % 75 г.
  • Цукор 100 г.
  • Яйця 75 г.
  • Борошно пшеничне 300 г.
  • Цукор ванільний 5 г.
  • Сіль 2 г.
  • Родзинки 50 г.
  • Цукат гарбузовий 25 г.
  • Лимонна цедра 4 г.
  • Апельсинова цедра 4 г.
  • Ром 10 г.
  • Білок 30 г.
  • Цукрова пудра 65 г.
  • Мигдалеве борошно 25 г.
  • Крохмаль кукурудзяний 5 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Bakehouse