Ккал на порцію: 519 (на дві порції 6 половинок)
БЖВ на порцію: 37 35 14
В окріп додаємо яйця та відварюємо протягом 10 хвилин. Розрізаємо навпіл та дістаємо жовтки.
Змішайте 6 варіантів начинок.
Фета 10г + жовток, оливки 20г + крем сир 20г + оливкова олія 2г (перебити в блендері)
Філадельфія 30г + жовток + копчений лосось 20г (перебити в блендері)
Авокадо 30г + жовток + сік лайму + кінза + халапеньйо 10г (перебити в блендері)
Тунець консервований 30г + жовток + майонез 10г + ікра летучої риби на смак (розмішати виделкою)
Хумус 30г + жовток + солодкий перець 20г (розмішати виделкою)
Чеддер 10г + жовток + бекон 30г (перебити в блендері) Викладаємо начинки на яйця, прикрашаєте на смаком. Смачного!