Ккал на порцію: 498
БЖВ на порцію: 9 13 87
Відваріть рис. Додайте 25г холодної води в суміш темпура та перемішайте до однорідності. Замість суміші темпура, можна змішати 15 г пшеничного борошна з картопляним крохмалем.
Просушіть Джекфрут паперовим рушником та обваляйте в суміші темпура. Смажте у фритюрі до золотистого кольору.
Просушіть від заявої олії, наріжте та додайте соус Sweet Chili.
На цілий лист Норі викладіть у центр половину риса, Джекфрут, Хіяші Вакаме, горіховий соус та огірки.
Поверх шарів викладіть другу частину рису.
Сформуйте сендвіч загорнувши Норі конвертом.
Замотайте в плівку або пергамент і залиште на декілька хвилин. Розріжте навпіл.