 
        Ккал на порцію: 550
БЖВ на порцію: 43 16 58
 
                        Нарізаємо капусту та перекладаємо її у глибоку тарілку.
 
                        Подрібнюємо креветки та імбир, перемішуємо та додаємо перець та сіль. Готуємо соус тонкацу: у глибоку ємність додаємо кетчуп, вустерський соус та соєвий соус і ретельно перемішуємо.
 
                        Відділяємо білок від жовтка, до білку додаємо дрібку солі та взбиваємо до м'якої піни. Жовток перемішуємо окремо.
 
                        Додаємо у глибоку тарілку борошно, розпушувач. Додаємо до ємності з капустою. Після жовток та білок.
 
                        Подрібнюємо цибулю. Додаємо на пательню олію та викладаємо окономіякі. Смажимо з однієї сторони 3 хвилини на мінімальному вогні та викладаємо зверху хамон. Перегортаємо та обсмажуємо з іншої 3 хвилини.
 
                        Викладаємо на тарілку окономіякі, зверху додаємо соус тонкацу, майонез, зелену цибулю. Смачного!