Ккал на порцію: 804
БЖВ на порцію: 36 51 53
Збийте 1 яйце, молоко, цукор, борошно, сіль та 10 г олії. Замішайте тісто для млинців.
Тим часом, обсмажте рибу на оливковій олії з двох сторін впродовж 10 хвилин.
Змастіть іншу пательню оливковою олією і підсмажте 2 великих млинця.
Розберіть рибу на маленькі шматочки. Наріжте огірок соломкою, а томат дольками.
Поділіть всі інгредієнти на дві частини. Змастіть млинець філадельфією, покладіть в середину нарізаний огірок, салат Айсберг, томат і каперси. Наріжте авокадо слайсами і викладіть зверху. Потім додайте рибу і мікс салату. Посоліть. Так само приготуйте і другий млинець.
Загорніть начинку у млинець як шаурму і розріжте навпіл.