Ккал на порцію: 666
БЖВ на порцію: 7,4 52 46
Вирізаємо стейк з баклажану з самої серцевини овоча.
Залишки нарізаємо дрібними шматочками разом зі шкіркою.
Готуємо соус: перемішуємо мірін, місо пасту, копчену паприку, цукор, сіль, перець. В іншій тарілці змішуємо борошно та веган масло. В сотейник додаємо овочевий бульйон, соус, та змішане масло з борошном і ретельно перемішуємо нагріваючи.
Стейк баклажану обсмажуємо протягом 4 хвилин на середньому вогні з додаванням оливковії олії (орієнтовно 50 грам). В процесі смаження баклажан та поливаємо олією з пательні. Баклажан маринуємо в частині соуса та відправляємо запікатись на 200 градусів на 10 хвилин.
Залишки баклажанів перекладаємо в пательню, додаємо сіль, перець та обсмажуємо на маленькому вогні близько 7 хвилин.
Перекладаємо у глибокий стакан та перебиваємо блендером.
Викладаємо на тарілку кремовий соус, баклажан та додаємо соус.
Смачного!