Ккал на порцію: 279
БЖВ на порцію: 21 18 8,7
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть овочі (селеру, моркву та цибулю). Цибулю наріжте навпіл.
Помістіть овочі та курча в каструлю, залийте водою. Бульйон готуємо протягом години на середньому вогні.
Нарізаємо картоплю маленькими кружечками. Ви можете підібрати будь-яку комфортну форму для нарізки або придбати спеціальні вироби, які дозволяють експерементувати з нарізкою овочів для дітей.
Чистимо міні моркву, кабачок та нарізаємо маленькими кілечками. Тоненько нарізаємо селеру. Зрізаємо квіти броколі. Готуємо бульйон після чого процежуємо його через сіто, для того, щоб він був прозорий. Подрібнюємо цибулю.
Нагрійте оливкову олію, насипте цибулю - не смажте, а припустіть її.
Додаємо бульйон, овочі та пасту.
Посоліть, накрийте кришкою і варіть 5-10 хв. Подрібніть базилік шифонадом - складіть листочки в трубочку та поріжте. Окремо відділіть м'ясо з курча для подачі.
Викладаємо на тарілку готовий суп пармезан, базилік. Смачного!