Ккал на порцію: 723
БЖВ на порцію: 29 29 91
Робимо тісто. Висипаємо в миску зерна кукурудзи, сухий часник, сіль, цукор, одне яйце, борошно, розпушувач, ряжанку, змішуємо до однорідності.
Смажимо оладки з обох сторін до готовності, на олії з додаванням дрібки вершкового масла. Перець запікаємо в духовці 20-30 хвилин на 180 градусів.
Достаємо, охолоджуємо, чистимо від насіння та шкірки.
Беремо готову страчателу або бурату та мнемо виделкою, щоб мати вершкову однорідну консистенцію. Варимо яйце пашот. В окріп додаємо столову ложку оцету та дрібку солі. Розбиваємо яйце, варимо декілька хвилин, дістаємо. Жовток повинен бути рідким.
Збираємо страву. Викладаємо оладки на тарілку, зверху яйце пашот, страчателу, запечені перці та поливаємо олією кріспі-чилі й чебрецем.
Смачного!