Змастіть решітку олією. Вугілля має бути добре прогріте й покрите білим попелом. Відкритого вогню бути не повинно. Смажити по 5–6 хвилин з кожного боку, залежно від розміру риби. Перевертати один раз.
Стейк Белуги
Овочі гриль
Місо баклажан
Лангуст
Креветки bbq
Гребінці на грилі
Бургер з халапеньо
Бургер з креветками
Салат з фенхелем та кальмарами
Ананас на грилі з вершковим морозивом
Яловичі ребра на грилі
Ккал на порцію: 1401
БЖВ на порцію: 49 119 34
Курка з паприкою
Ккал на порцію: 1599
БЖВ на порцію: 114 117 21
Каре ягня на грилі
Ккал на порцію: 546
БЖВ на порцію: 45 37 8,2