Ккал на порцію: 568
БЖВ на порцію: 21 43 46
Помийте перець та поставте запікатися при температурі 200С впродовж 20 хв.
Натріть картоплю на крупній тертці і відіжміть надлишкову вологу. Посоліть та поперчіть. Додайте половину яйця, борошно, паприку та перемішайте.
Розігрійте пательню на середньому вогні. Додайте оливкову олію. Викладіть суміш з картоплі на пательню і сформуйте 2 деруна. Смажте по 2-3 хв з кожної сторони на середньому вогні.
Очистіть авокадо і розчавіть виделкою до однорідної маси. Посоліть ,поперчіть і додайте трошки оливкової олії. Викладіть по половинці авокадо маси на деруни.
Запечений перець накрийте фольгою на 15 хв. Потім очистіть від шкірки, розріжте навпіл та очистіть від кісточок. Наріжте соломкою.
Розріжте сардини та викладіть на авокадо масу, а зверху - печений перець.
Прикрасьте руколою. Посоліть, поперчіть і полийте оливковою олією.