Доставка

recipes-foto
  • 40 хвилин
  • 2 порції

Автор рецепту: Данило Машир

Червоне карі з куркою та пастою Нам Прік Пао

  • Куряче стегно (без кістки, зі шкіркою) 600-700 г
  • Вершкове масло 30 г
  • Рослинна олія для смаження
  • Часник 10 г
  • Імбир свіжий 10 г
  • Червона карі паста 30 г
  • Паста Нам Прік Пао 1 ст.л
  • Кокосове молоко 2-3 ст.л
  • Рибний соус 1 ст.л
  • Курячий бульйон 150 мл
  • Сік лайма з цедрою 5 мл
  • Шпинат 300 г
  • Норі 4 г
  • Цибуля ріпчаста 20 г
  • Часнк 1 зубчик
  • Кунжутна олія 1,5 ст.л
  • Рисовий оцет 1,5 ст.л
  • Тростинний цукор 1 ст.л
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Данило Машир