У сотейник додаємо кокосові вершки і нагріваємо до моменту поки вершки почнуть розшаровуватся. Додаємо карі пасту та ретельно перемішуємо. Смажимо близько 5 хвилин.
Чистимо креветки: надрізаємо креветку до останньої фаланги, дістаємо стравохід та знімаємо панцир. Голову та хвіст креветки не зрізаємо та не викидаємо. Додаємо в сотейник кокосове молоко та бульон і доводимо до кіпіння. Розрізаємо вздовж бебі-кукурудзу та додаємо її у сотейник. Після кидаємо базилік з пакетику та кафір лайм. І на середньому вогні варимо близько 5 хвилин. Додаємо чищені креветки та варимо ще 3 хвилини.
Нарізаємо чилі перець слайсами та додаємо в сотейник разом зі свіжим базиліком та вимикаємо вогонь. Викладаємо карі на тарілку, зверху додаємо ще свіжого базиліку, перець чилі та розшаровані кокосові вершки.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою