Ккал на порцію: 232
БЖВ на порцію: 11 14 17
Гарбуз розрізаємо на 2 рівні частини.
Один зі шматочків перекладаємо у ємність, додаємо спеції та оливкову олію.
Відправляємо у духовку та на 180 градусів на 20 хвилин.
З іншого шматочку гарбуза робимо тонкі слайси.
Готуємо соус: В глибоку тарілку додаємо йогурт та натираємо на терку огірок.
Подрібнюємо зелень, додаємо до соусу, зверху вичавлюємо сік лайму, перемішуємо.
Слайси гарбуза бланшируємо протягом 1 хвилини, а після промиваємо у холодній воді.
В глибоку тарілку додаємо горіховий оцет, цукор, сіль, перемішуємо та додаємо слайси гарбуза. Маринуємо протягом 10 хвилин.
Перекладаємо соус у тарілку для подачі, зверху викладаємо запечений гарбуз. На гарбуз викладаємо слайси. Готово!