Ккал на порцію: 728
БЖВ на порцію: 67 19 60
Помийте овочі та коріння та наріжте їх як для бульйона – на декілька частин, гриби - так само. (така нарізка називається Мірпуа)
Розігрійте пательню та обсмажте на ній гомілку, з додаванням масла Гі, на високій температурі, щоб утворити скоринку. Додайте овочі, гриби та коріння – смажте 3 хв.
Залийте вином та перекладіть гомілку та овочі у сотейник або форму для запікання. Накрийте фольгою або кришкою та готуйте при температурі 140 градусів протягом 2,5 годин у духовці.
За півгодини до готовності гомілки, помийте та подрібніть зелень і відваріть пасту у підсоленій воді. З готової пасти злийте воду, додайте подрібнену м'яту, петрушку та бульйон, що утворився з вина та соків м'яса. Перемішайте.
Викладіть пасту на велику тарілку, а зверху - готову томлену гомілку.