Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Ікру змішуємо з манкою, додаємо сіль і перець, залишаємо на 10 хвилин, щоб маса стала густішою. Формуємо невеликі котлети й обсмажуємо їх на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку — до рум’яної скоринки та соковитої серединки. Подаємо з картопляним пюре, а зверху — легкий мікс салату, заправлений оливковою олією. Готово!
Томатний булгур з баклажаном
Зелена паста з буратою
Паста Ала Норма
Спагетті з ботаргою та цедрою лимону
Орекʼєтте з анчоусами та броколі
Холодний томатний суп з мідіями
Салат з авокадо та кедровим горіхом
Ккал на порцію: 1004
БЖВ на порцію: 34 84 51
Кіноа з пряним гарбузом та чорізо
Ккал на порцію: 384
БЖВ на порцію: 14 17 46
Барамунді
Ккал на порцію: 1370
БЖВ на порцію: 47 118 37
Шніцель з риби-меч
Ккал на порцію: 1065
БЖВ на порцію: 64 59 67
Лінгвіні з грибами шимеджи та пастою з білих грибів
Салат з креветками у тайському стилі
Ккал на порцію: 368
БЖВ на порцію: 28 16 36
Карі з джекфрутом
Ккал на порцію: 761
БЖВ на порцію: 18 45 81
Боул з лососем
Мідії в соусі берблан з часниковою грінкою
Ккал на порцію: 2055
БЖВ на порцію: 44 141 131