Ккал на порцію: 431
БЖВ на порцію: 47 17 19
Розріжте моркву на декалька частин, а цибулю и лимон - навпіл. Наповніть сотейник питною водою (1,5 л). Додайте соєвий соус, лимон, цибулю, моркву, лавровий лист, цукор та перець. Доведіть до кипіння.
Тричі опустіть осьминогів у бульон і залиште готуватися на 20-25 хвилин на середньому вогні (щоб бульон не кипів).
Тим часом, підготуйте соус: дрібно наріжте зелень,перець Чилі та часник.
Змішайте з оливковою олією. Додайте сіль, перець, цукор та сік лайму.
Коли осьминог готов, трохи охолодіть,викладіть на тарілку та полийте соусом.
Доповніть улюбленою зеленню або овочами. Готово!