 
        Ккал на порцію: 900
БЖВ на порцію: 47 44 81
 
                        Очищаємо коріння селери від шкірки.
 
                        Подрібнюємо часник, цибулю та селеру.
 
                        На пательню додаємо оливкову олію, цибулю, часник та селеру і обсмажуємо до золотистого кольору.
 
                        Додаємо фарш, червоне вино та томатну пассату та ретельно перемішуємо. Додаємо сіль, та перець.
 
                        Смажимо протягом 5 хвилин.
 
                        Форму для запікання змащуємо олією, та зверху викладаємо трохи соуса. Потім листи лазаньї, томатний соус, соус бешамель та слайси сиру.
 
                        Повторюємо знову в тій самій послідовності і зверху бешамель та розрівнюємо по всій поверхні. Додаємо перець.
 
                        Відправляємо випікатись на 180 градусів на 25 хвилин.
 
                        Дістаємо з духовки, викладаємо на тарілку на прикрашаємо базиліком. Готово!