Ккал на порцію: 900
БЖВ на порцію: 47 44 81
Очищаємо коріння селери від шкірки.
Подрібнюємо часник, цибулю та селеру.
На пательню додаємо оливкову олію, цибулю, часник та селеру і обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо фарш, червоне вино та томатну пассату та ретельно перемішуємо. Додаємо сіль, та перець.
Смажимо протягом 5 хвилин.
Форму для запікання змащуємо олією, та зверху викладаємо трохи соуса. Потім листи лазаньї, томатний соус, соус бешамель та слайси сиру.
Повторюємо знову в тій самій послідовності і зверху бешамель та розрівнюємо по всій поверхні. Додаємо перець.
Відправляємо випікатись на 180 градусів на 25 хвилин.
Дістаємо з духовки, викладаємо на тарілку на прикрашаємо базиліком. Готово!